Ingrid Kuiper

Smooth-Operator werkt met een gespecialiseerde arts, die is opgeleid in esthetische geneeskunde. De ervaring van de arts garandeert een hoge kwaliteit van de behandelingen.

De sleutel naar meer schoonheid ligt altijd in een persoonlijk concept, dat we samen met u willen vinden. Een gladdere huid met een natuurlijk aspect zijn tegenwoordig haalbare doeleinden. Een gespecialiseerd arts zal u correct en vertrouwensvol begeleiden tijdens de weg naar de verwezenlijking van uw individuele wensen. Onze aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding zijn hierbij één van onze sterke kanten.

In 1995 ben ik afgestudeerd als arts. Vervolgens heb ik een aantal jaren gewerkt in de Algemene- en Plastische Chirurgie. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in o.a.spataderbehandeling. Mijn huisartsenopleiding heb ik in 1998 afgerond. Sindsdien werk ik veel plezier in een eigen praktijk in Overveen (gemeente Bloemendaal).

Naast het huisartsenvak heb ik steeds meer interesse gekregen voor kleine medische verrichtingen. Hierdoor heb ik tevens meer belangstelling gekregen in de cosmetische geneeskunde. Tegenwoordig is het in onze maatschappij steeds meer gebruikelijk om er goed - en jeugdig - uit te zien,. Bovendien zijn de technieken om dit te bereiken steeds eenvoudiger. Door een relatief kleine ingreep is het tegenwoordig mogelijk om een goed resultaat te bereiken.

Door mijn ervaring in de algemene, plastische en nu de ‘injectables’- geneeskunde ken ik de mogelijkheden en beperkingen van botox en fillers, en heb ik een ‘cosmetisch oog’ ontwikkeld. Ik vind het leuk om mensen nauwkeurig te bestuderen en  ze te adviseren over de mogelijkheden die de nieuwe technieken hebben. Door de behandeling krijgen mensen meer zelfvertrouwen en krijgen ze een uitstraling die bij hen  past!