Kwaliteit en nazorg

De behandelingen van cosmetische geneeskunde zijn regelmatig in het nieuws. Vanzelfsprekend hanteren wij strikte veiligheids- en kwaliteitseisen. Dit houdt onder andere in voldoende tijd nemen per consult en strenge eisen stellen aan producten. In een behandelingsovereenkomst worden afspraken over de behandeling vastgelegd.

Wij werken volgens de hoogst haalbare kwaliteitsnormen. Iedere behandeling bij Smooth-Operator is een uniek concept. Onze patiënten worden in elke stap van hun behandeling betrokken om zo een succesvol en tevredenstellend resultaat te kunnen garanderen.
We weten dankzij onze ervaring dat cosmetische en esthetische ingrepen met veel angst en hoge verwachtingen verbonden zijn en grondig overleg vereisen. Na de behandeling volgt altijd een nieuw consult om het resultaat te bespreken, eventueel foto’s te vergelijken. Voor vragen of problemen krijgt u altijd het nummer van de arts mee.
Waarom zou u kiezen voor Smooth-Operator?

- Vrijblijvend en kosteloos consult
- Eerlijk en uitgebreid advies
- Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
- Smooth-Operator maakt uitsluitend gebruik van de allernieuwste technieken die de hoogste kwaliteitszekerheid garanderen
- U wordt behandeld door een arts met ruime ervaring in dit vakgebied
- Smooth-Operator voert geen dure reclamecampagnes waarbij de prijs wordt doorberekend aan de patiënt